Wednesday, August 12, 2009

Malasnye nak keja

Malasnya hari ni. Malas btol nak keje. Malas tahap kritikal. Kalau boleh nak balik rumah nak tido ja . Nak tido puas - puas dan sepuas puasnya. Xmau keja hari ni. Nak balik !!! Tau kenapa koi jadi mcm ni?????????? Pagi2 lagi org dah buat koi bad mood. Macam nak balik rumah ja. Nak rilek2. Tenangkan diri dan mental
Tp semua itu koi x bleh buat. Reputasi mau dan mesti kena jaga. kalau x koi kena tangguh pengajian lagi sbb markah tahunan rendah plak..huhu..koi x mau. Dah serik tangguh2 pengajian ni.. ( bukan sbb markah tahunan ye sbb pkr lain. every year markah tahunan koi ok tau ) Disebabkan semua tu tak boleh buat. Jadi nak hilangkan tension, koi dengar radio. Pasang radio kuat dan kuat lagi kuat. Sampai orang panggil pun koi buat xtau. Nasib hampa la..


4 comments:

my little family said...

salam ainul...haa..br interprame kat blog akak ekkk..hahaha.. senang je..klik kat glitter graphic tu..pastu klik je pada mn2 emoticon yg nak..lepas klik copy HTML emoticon tu (biasa ada kat bwh emoticon)

pss..upahnya..ais kacang 1 mangkuk besar..hahaha

lydecker86 said...

salams, imah..hehe.. kite dengar jugak pasal further study tu.. ape pun mungkin ada hikmah disebalik kejadian, mungkin pasne leh suruh Haji belanja lagik kat wong solo, hahah~

pape pun, all da best aite..

[Raihan UIA]

ainul02 said...

hahaha.."mati aku" dia kata

ainul02 said...

hahaha.."mati aku" dia kata