Thursday, October 15, 2009

Cara2 minta susu

video

Ni la cara2 si montel hanin minta susu dgn koi. Hari tu masa balik kampung. Mama dia tinggalkan dia kat koi. Mama dia nak p shopping sakan kat langkawi. 1 hari la juga dia dok dgn koi. Sampai koi terpaksa cancel rancangan nak p beraya kat rumah kengkawan. Huuhu..sory ye mariah. Ok..koi nak melencong sikit. Nak cerita bab mariah ni dulu. Mariah ni kawan koi. dari tadika sampai sekolah menengah. Semuanya sama. Sekolah sama kelas pun sama. Kami 1 kelas bermula dari tadika dan darjah 3 sampai la sekolah menengah. Kecuali bila masuk u ni dah lain sikit sbb dia sambung belajar tp koi bekerja. Tapi kami tetap still kontek. Kami bermula kawan rapat dari tingkatan 4. Yg sebelum2 tu rapat tp kurg sikit. Hehehe. Byk pkr dikongsi bersama. Dan dia adalah salah seorg kawan yang rapat dgn koi. Dalam hidup koi ada 2 org kawan yg rapat dan boleh koi bercerita. Salah seorg adalah dia dan sorg lagi jauh nunnnn di sabah. Hehe..dia merantau disana.

Ok mai kita masuk bab si kecik hanin. Adoi..ni la cara hanin nak bermanja. Merengek nak susu..orang baru bangun tido katakan..tambah pulak bila x dilayan. geram btol bila tgk pipi dia. Montel.

p/s : kepada abang long ku..macam mana perjanjian kita??? jadi ke tidak nih???

2 comments:

zaza said...

hehehe..
baguih sgt la hampa dua org no.. perdagangkan anak ku itew..
jadi ka nk celebret besday???

psst: yang duk kat SABAH tu mcm kenaiiii jaa.. kawan baik ka?? bukan......??? musykil tul!

ainul02 said...

hehehehe..biar lah rahsia..

emm..besday tu kak cik tunggu kakak ja la. kak cik ok jak..