Thursday, October 22, 2009

Hanin marah mak tok ?????


video

Rakaman ni masa on the way koi, mak, adik, kakak sulong dan abg long ku nak ke perlis. Kitorg nak p beraya kat umah sdara. Sebenarnya koi saja je nak rakaman gambar hanin ni tp bila byk2 kali koi tgk. Baru koi perasaan. Masa ni hanin tgh membebel dan marahkan mak tok dia. Hanin marah mak tok ??? Macam ni la dia bila marah. Bila dia nak sst benda tu tp x dapat atau dirampas org. Kuakuakua..Kalu nak tau dia marah kenapa. Cuba tgk part mana dan kenapa dia bebel dan marah.

p/s : abaikan suara2 latar tu ye..hehe

No comments: